Daciana este un soi de par extraordinar,fructele sunt dulci,aromate, cu o textura crocanta iar la maturare deplina devin untoase.
Aromata de Bistrita se coace mai devreme ca Daciana,produce foarte mult, necesita rarirea fructelor,perele sunt zemoase,nu foarte dulci iar la coacere se prabusesc.
Dintre aceste doua soiuri Daciana este superioara.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Arata f.bine amandoua! O nota pt fiecare si 2-3 cuvinte , daca se poate.
Aromata de Bistrita se coace mai devreme ca Daciana,produce foarte mult, necesita rarirea fructelor,perele sunt zemoase,nu foarte dulci iar la coacere se prabusesc.
Dintre aceste doua soiuri Daciana este superioara.